0
Количка

За мен

Казвам се Антония и те каня в моя свят. Бих искала да споделя с теб как се роди Sentimento и защо това е важно за мен.
Създаването на свещи в началото беше хоби. Обичам ароматите във всичките им разновидности. Да запаля свещ, да се отпусна и да се насладя на спокойна вечер, за мен се превърна в ритуал.
Затова реших да споделя своя ритуал с теб и да направя свещи, които пресъздават емоции и усещания. Вярвам, че всеки аромат носи различно усещане за всеки от нас – онова усещане за уютен дом с прясно изпечени бисквитки. Или пък усещането, което ни носи пролетта и разцъфналите цветя. Или усещането за топлина и любов, когато си заедно с любимия човек и споделяте моменти. Или усещането за сбъдване на онова дългоочаквано пътуване до Средиземноморието.
Иска ми се да пресъздам още много усещания, защото вярвам, че човек трябва да се чувства добре дори, когато преминава през трудните моменти от живота си.
Свещите са резултат на дълги месеци труд с много проби и грешки. От моменти, в които съм се отказвала, защото не мога да постигна перфектния резултат, до моменти, в които осъзнавам, че перфектната свещ не съществува. Когато работиш с натурални материали, трябва да приемеш, че в несъвършенството също има красота. Защото е сътворено с голямо желание от двете ти ръце и с много любов.
Свещите, които създадох са от бленд соев восък, с памучен фитил и ароматни масла, които не са тествани върху животни и не съдържат вредни съставки. Материалите, които съм подбрала са висококачествени и с гарантиран произход.
А, сега, ела с мен за да се потопиш в моята колекция ароматни свещи и избери своето ухание.